NábytekŠpaninger.cz
  1. Home
  2. Pro děti
  3. dětský textil
  4. dětské povlečení
  5. Goldea dětské bavlněné povlečení do postýlky – mráčky na světle růžovém 90 x 120 a 40 x 60 cm

Goldea dětské bavlněné povlečení do postýlky – mráčky na světle růžovém 90 x 120 a 40 x 60 cm

Výjimečný kousek Goldea dětské bavlněné povlečení do postýlky - mráčky na světle růžovém 90 x 120 a 40 x 60 cm od dodavatele s dlouholetou historií Biano snadno seženete právě teď v nabídce ve výprodejové akci! Produkt nakoupíte teď u nás za 499 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Biano
499

Popis produktu

Bavlněné povlečení do dětské postýlky s dlouhou životností a stálebarevností i po mnoha vyprání , a to na základě vysoké gramáže a kvality použité bavlněné látky. Povlečení splňuje certifikaci o nezávadnosti látky pro děti do tří let Oeko-tex Standard 100, třída 1.

Povlečení do postýlky s motivem mráčků

V bavlněném povlečení do postýlky s kresleným motivem mráčků se Vašim dětem bude usínat jako v bavlnce. Podkladem je světle růžová barva. Je ušito z kvalitní a hladké 100% bavlny o gramáži 145 g/m 2 .

Snadné zapínání na zip

Žádné nebezpečné knoflíky ani otlačené tvářičky. Povlečení pro děti šijeme se zapínáním na zip , proto je převlékání peřinky i polštáře rychlé a praktické. Zip je navíc bezpečně ukrytý v lemu, takže nepřekáží ani nestudí.

Povlečení ušité v našich dílnách

Povlečení pro děti si zaslouží tu nejlepší péči a nejvyšší kvalitu . Proto je odměřují, stříhají i šijí naše švadlenky v českých dílnách.