NábytekŠpaninger.cz
  1. Home
  2. Nábytek
  3. stoly a stolky
  4. konferenční stolky
  5. Konferenční stolek NUBIRA černý/bílý

Konferenční stolek NUBIRA černý/bílý

Kvalitní a žádaný produkt Konferenční stolek NUBIRA černý/bílý od této skvělé značky Biano máte možnost dostat tady teď za výhodné peníze! Právě nyní za 2 709 Kč.
Produkt bez obrázku
Ověřit dostupnost
Značka: Biano
2 709

Snažíte se svůj domov tvořit s láskou a mít v něm jen nábytek, který se vám líbí, ze kterého máte každodenní užitek a sedí vám a vašemu interiéru. Sáhněte po konferenčním stolku Nubira, který splňuje vaše požadavky do puntíku. Je tím kouskem, který je praktický. Den co den na něj můžete odložit talíře, knihu i cokoliv dalšího. Zajímavé zpracování z něj dělá designový kousek, který umí vašemu interiéru vdechnout nový život a svěží nadčasový vzhled.

Když se podíváme na zpracování, jde o materiály, které jsou nadmíru kvalitní. Konstrukce celého konferenčního stolku je z pevné oceli s práškovým nástřikem. Vrchní deska je zase z odolné dýhované MDF desky, která odolává drobným oděrkám a škrábancům. Dekor bílého mramoru a černá konstrukce jsou v příjemném kontrastu a umí oživit obývací pokoj, ložnici, pracovny, kanceláře a mnoho dalších. Dodáváno v demontu s podrobným návodem na složení.

Specifikace produktu:

Příjemné designové zpracování
Dodáváno v demontu
Moderní zpracování

Materiál desky: Dřevo, Materiál nohou: Kov, Povrchová úprava: Mat, Sada stolků: Ne, Tvar: Kulaté, Úložný prostor: Bez úložného prostoru, Hloubka: 60 cm, Šířka: 60 cm, Výška: 41 cm